Monique Westenberg en Andre Hazes

Ondanks dat André Hazes en Monique Westenberg alweer een poosje samen zijn, wordt de zanger toch nog regelmatig herinnerd aan zijn ex: Bridget Maasland. Zo ook tijdens een interview met Privé. Hij geeft daarin aan dat hij beter over zijn relatie(s) had moeten nadenken.

Breuk tussen André en Bridget niet ingewikkeld

Weet je nog toen André Hazes, Monique Westenberg en Bridget Maasland allemaal op Curaçao waren? André vertelt dat de vonk met Monique tijdens die beruchte vakantie weer oversprong. Op dat moment wist de zanger al dat het uiteindelijk niets zou worden met Bridget. Er waren overeenkomsten, maar ook verschillen. Gelukkig was de breuk volgens André niet ingewikkeld: “Het was al best snel: het is mooi geweest, we moeten dit stoppen.”

André was bang Monique voorgoed te verliezen

Het kan je niet ontgaan zijn dat André en Bridget hun kortstondige relatie uitgebreid vierden op social media. De zanger ziet dat als een leermomentje. Hij geeft in ieder geval aan dat hij beter na had moeten denken. Ook meent hij dat hij een potje heeft gemaakt van zijn relatie met Monique. Hij was op een gegeven moment bang om haar voor altijd te verliezen… En die angst was mogelijk niet geheel onterecht! Monique liet eerder deze week immers al weten dat ze het social media-gedrag van André en Bridget “walgelijk” vond...

Article continues after the ad