André Hazes

Er is het nodige veranderd in het leven van André Hazes. Hij is niet meer zo'n kroegtijger en 'vlucht' niet meer van huis.

Article continues after the ad

Dat geeft de veelbesproken zanger aan in zijn nieuwe column voor Veronica Superguide, die je hier kan lezen. Lange nachten doorhalen zit er niet meer in voor Dré; hij kan niet wachten om naast zijn nieuwe liefje Sarah van Soelen onder de wol te kruipen!

Niet meer vluchten

"Pre-corona maakte ik het soms bont na shows; vond ik het af en toe net iets te leuk om een drankje te doen bij de show en na afloop met jonge, vrijgezelle bandleden tot half vijf in een discotheek te hangen totdat het licht uitging", schrijft André, maar hij heeft zijn leven op dat punt helemaal omgegooid. "Een hele tijd vluchtte ik op die manier van huis, maar dat is mijn leven niet meer. Ik ga niet meer tot het gaatje."

 

André en Sarah

Dit wil ook weer niet zeggen dat 'ie helemaal niet meer de hort op gaat. "Wel weet ik zeker dat ik die knappe dame naast me deze zomer extra vaak mee uit neem." En dan heeft André het natuurlijk over de nieuwe liefde in zijn leven, influencer Sarah van Soelen. Ze gaan heel lekker samen. "Vroeger wilde ik weleens niet naar huis, nu kan ik niet wachten om mijn fijne bed in te duiken."

'Medelijden met Sarah'

"Maar op één vlak heb ik echt medelijden met Sarah", gaat André verder. "Ik kan niet tegen stilte. Ook ’s nachts niet. Dan móét de tv zacht aan op de achtergrond, meestal zet ik Planet Earth of kookprogramma’s aan. Die arme Sarah. Dat moet bloedirritant zijn voor die schat!"