André Hazes, Monique

André Hazes brengt morgen zijn single Een Doodgewone Man op de markt met een clip die maar liefst 8 minuten duurt. De zanger hoopt met deze uitvoering een turbulente periode achter zich te laten.

Article continues after the ad

"Dit is misschien wel het meest kwetsbaar hoe ik mezelf ooit heb laten zien", vertelt André Hazes aan de camera's van RTL Boulevard. "Ik ben niet zo goed in gemeend 'sorry' zeggen en dit is wel een manier van mij om het boetekleed aan te trekken en te laten zien dat ik Monique echt wel waardeer."

Invloeden van buitenaf

Het raakt de zanger om aan de afgelopen jaren terug te denken. "Natuurlijk raakt het me, want ik ben echt een 'mongool' geweest de afgelopen tijd. Ik heb niet altijd gedacht en gehandeld zoals ik was, maar altijd wel met invloeden van dingen van buitenaf zoals het nachtleven, dingen die ik gebruikte en drank." André wil echter niet alleen de periode dat hij Monique verruilde voor Bridget Maasland achter zich laten, maar ook de periode daarvoor. "Ik ben toen ook een lul geweest, maar op een andere manier. Ik ben heel egoïstisch geweest." Beluister hieronder het hele interview.

Betere periode

Inmiddels gaat het weer beter met de zanger. Hij focust zich op het sporten (en het resultaat daarvan hebben we natuurlijk ook gezien), heeft naar eigen zeggen al een paar maanden geen druppel meer gedronken en zijn gezin lijkt weer helemaal over de breuk heen te zijn. Hopelijk houdt hij dit nu vol! 

De volledige clip is morgenmiddag te zien en te beluisteren op YouTube!