André Hazes

Volkszanger en We Want More-jurylid André Hazes probeert zich te herpakken na de breuk tussen hem en Monique Westenberg waar héél Nederland als een hongerige hyena op dook. Hij praat zichzelf nu de nodige moed in met een veelzeggende Insta-tegeltjeswijsheid.

Article continues after the ad

André deelde gisteren bemoedigende boodschap met zijn bijna miljoen volgers. "Wanneer je aan jezelf twijfelt hoe ver je kunt komen, herinner jezelf er dan aan hoe ver je al bent gekomen", staat erin. 

Angsten overwonnen

"Bedenk wat je allemaal hebt meegemaakt, alle strijden die je hebt gewonnen en alle angsten die je hebt overwonnen", gaat de persoonlijke peptalk verder.

 

Hoe gaat het nu met André Hazes?

Vorige week barstte de showbizzbom en volgden nieuwtjes, geruchten en speculaties elkaar in rap tempo op. Gelukkig voor André, Monique en hun kleine Dré zitten ze allemaal in wat rustiger vaarwater, in ieder geval qua overweldigende media-aandacht. Uiteraard blijven 'de bladen' er bovenop zitten. Zo publiceert weekblad Story deze week de eerste foto's van André en zijn wel/niet-nieuwe vriendin Sarah van Soelen, de vrouw die hem opving na de breuk met Monique (die extra pijnlijk is om déze reden). En gelukkig voor Dré mocht hij die andere Dré vorige week weer in zijn armen sluiten!


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: