Nikkie Plessen

In de nieuwe editie van Veronica Magazine komt André Hazes terug op de periode dat 'ie zowat elke week wel weer aan een nieuwe dame werd gelinkt door de showbizzmedia. Allemaal onzin, legt Nederlands bekendste volkszanger uit.

Article continues after the ad

'Dré', die in het zéér openhartige interview ook ingaat op ex Bridget Maasland, bevond zich voor een groot deel van vorig jaar in het oog van een heftige showbizzstorm. Elke week kwam er wel weer een nieuw Hazes-gerucht. "Er is een tijd geweest dat er dingen over mij werden geschreven die gewoon echt niet waar waren", blikt hij terug.

Alle dames verzamelen

Een van die veelbesproken geruchten? Volgens Privé had André het heel gezellig met Jamie Been, de dochter van voetbalanalist Mario Been. Hij heeft deze vrouw alleen nog nooit ontmoet. "Dat ik een relatie zou hebben gehad met Jamie Been, bijvoorbeeld. Dat meisje heb ik nog nooit in mijn leven gezien." En dat was niet het enige non-gerucht: ook het bekende Nikkie Plessen-verhaal - André zou hebben gezoend met de bekende mode-onderneemster - klopt van geen kant. "Ook onzin."

André Hazes Jr.


André Hazes en Nikkie Plessen

Volgens André had 'ie Nikkie gewoon aan de hand meegenomen door een kroeg. No big deal. "Van mij en Nikkie zijn daar foto’s van gemaakt. In dat geval kan ik nog wel begrijpen dat het spannend is, of zo, maar waar slaat het op om er zomaar een Jaimie bij te halen?" Toch voelde de zanger dat hij iets moest doen. Leugens kan hij niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. "Ik moést dat van me afschrijven. Mij doet het niets, ik kan wel wat hebben. Maar mijn zoon kan dat later allemaal lezen. Zelf heb ik ook dingen op social media gepost die niet respectvol naar mijn gezin zijn. Dat kan ik later uitleggen: ‘Papa was een lul, ik dacht niet logisch na’, maar tegen leugens kan ik me niet weren."

Het hele interview met André Hazes staat in de nieuwe editie van Veronica Magazine.