Bridget Maasland en André Hazes

Bridget Maasland postte op de dag van de grote break-up-mediastorm rondom André Hazes en ex Monique Westenberg een Insta-foto waarop ze samen met een vriendin in lachen uitbarst. Zit daar een verband tussen? Waarschijnlijk niet, maar André heeft er wél op gereageerd.

Article continues after the ad

RTL Boulevard-presentatrice Bridget Maasland deelde eind vorig jaar nog een sneertje uit aan ex-vriend André Hazes door te zeggen dat ze benieuwd is wie hij volgend jaar ten huwelijk gaat vragen.

Toen Bridget onderstaande foto online knalde, een overduidelijke pre-Corona-throwback (ze mist zulke vriendinnen-avonden), gingen haar volgers los: zou het een reactie zijn op de geklapte verloving van André en Monique? Strontvervelend voor Bridget natuurlijk, die in deze tijd haast niets kan posten zonder dat men het aan 'Dré linkt...


Patty Brard interviewt André Hazes

André boekte gisteren een druk persdagje in. Hij deed uitgebreide interviewsessies met RTL Boulevard en Shownieuws. Bij die laatste ging hij het gesprek aan met Patty Brard, die hij al kent sinds 'ie nog met een luiertje aan rondwaggelde. Tante Pat is een echte Hazes-familievriendin. "Kan je je voorstellen dat Bridget in de tussentijd een beetje zit te giechelen?", legde ze 'm voor. "Dat ze denkt: mijn verhaal komt nu helemaal uit, omdat ik al zei dat ik benieuwd was wie hij volgend jaar ten huwelijk vraagt?"

André reageert op lachende Bridget

"Nou, dat ga ik niet doen", reageert de volkszanger stellig (remind us komende Kerst). Maar eh... Ja, hij snapt Bridget wel. "Ik doe nu lacherig, maar het is echt een tyfustijd waar ik nu in zit, want ik krijg alle shit weer over me heen. En dat vind ik allemaal prima, maar mijn kind leest het later ook. Ik hoop gewoon dat we eruit komen. Ik snap ook Bridget die nu lacht. Ik zou precies hetzelfde doen."

Het hele gesprek tussen Patty en André kun je hieronder terugkijken.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: