André Hazes

Het is al lang geen geheim meer dat volkszanger André Hazes ook bij onze zuiderburen enorm aan de weg timmert. Zo zit hij als coach in The Voice Senior en deed hij mee aan de Vlaamse Slimste Mens. Nu zit hij ook in de Belgische Beste Zangers - en hoe!

Article continues after the ad

André deelde gisteren op Instagram een fragment van zijn bijdrage aan de allereerste uitzending, die afgelopen maandag op de Belgische tv kwam. En in die eerste aflevering op VTM stond K3-bazin Karen Damen in de spotlights. André gaf haar een ode met 'Het Maakt Niet Uit', een nummer van haar soloplaat en dat vond Karen zo te zien wel straf: ze zat zichtbaar geëmotioneerd te genieten!


Mooie mensen

André zegt dat ze er met zijn alle van genoten hebben. "Van de hele reis eigenlijk wel", schrijft hij. "Wat een mooie tijd met mooie mensen!" Hieronder kun je het gehele optreden checken. En, tip voor de komende weken: houd dit YouTube-kanaal in de gaten. Daar vind je alle optredens uit Liefde voor Muziek, aka de Belgische Beste Zangers.

Quarantaine

De opnames van Liefde voor Muziek vonden uiteraard al een tijd geleden plaats. Gelukkig maar; momenteel liggen zowat alle tv-opnames stil vanwege de coronacrisis. Wie denkt dat André zich in thuisisolatie vast wel zit te vervelen nu 'ie niet op kan treden, heeft het mis. Het voor de gek houden van zijn zoontje én bandleden heerlijk voor schut zetten zijn de perfecte activiteiten om de verveling tegen te gaan!