Andre Hazes

André Hazes heeft zijn hele lifestyle omgegooid. De zanger sport als een malle en heeft al 3 maanden geen druppel alcohol meer aangeraakt. Aan het AD vertelt hij hoe hij zijn leven een bodybuildertwist geeft. 

Andere levensstijl

Aan het Algemeen Dagblad vertelt hij over zijn 2 uiteindelijke doelen in de lockdown. "Ik wil de beste vader zijn die er bestaat. Ik geniet van de quality time met mijn zoontje André en vrouw Monique. Én ik wil het beste uit mezelf halen". Met dat laatste is hij al druk bezig! De zanger sport 2 keer per dag en drinkt geen alcohol. "Ik volg het schema van een bodybuilder", vertelt hij. We weten allemaal dat zijn relatie met Monique even niet lekker liep en daar wil hij nu dus ook verandering in brengen. De twee willen zelfs een tweede kind samen. Op Instagram post hij trots zijn nieuwe lichaam en zijn gelukkige gezin in lockdown. 

.

21.6k Likes, 10 Comments - Andre Hazes (@andrehazes) on Instagram: "."

Verschil in ontbijt😓 #deallerliefsteMOEDERDAG

50.8k Likes, 2 Comments - Andre Hazes (@andrehazes) on Instagram: "Verschil in ontbijt😓 #deallerliefsteMOEDERDAG"

Transformatie van het jaar

Gisteren zagen we de zanger nog behoorlijk magertjes zitten tussen de zangers in Liefde voor Muziek. Hij maakte behoorlijke indruk op de Belgen met zijn covers. De zanger heeft een flinke transformatie ondergaan en volgers zijn onder de indruk van de nieuwe kleerkast. Wel wordt er gespeculeerd over de echtheid van die transformatie. Sommige fans vinden dat het een beetje te snel is gegaan en verdenken de zanger van het gebruik van 'onnatuurlijke middelen'. "Hoe ik nu voor de dag kom, is inderdaad een groot verschil met hoe ik er toen uitzag. Ik voel me ook beter, zelfs fitter dan ooit", legt André uit. Hij geeft een hele andere betekenis aan quarantaine-kilo's en wij doen het hem in ieder geval niet na!

Article continues after the ad

@ah6_official 🦾

17.7k Likes, 20 Comments - Andre Hazes (@andrehazes) on Instagram: "@ah6_official 🦾"