André Hazes bij Beau

André Hazes zat gisteravond bij Beau om te praten over zijn laatste album Thuis. Het nummer met dezelfde naam gaat over zijn zoontje Dre. “Ik merk dat hij best wel een verlatingsangst heeft gekregen richting mij”, vertelde de zanger tegen Beau.

Beau las een stukje van de tekst op: “Waar was ik toen jij vroeg: ‘wanneer komt papa thuis?’ Veel te vaak zei ik 'Heel gauw', maar dan kwam ik niet naar huis. En ik weet nu dat deed pijn. Maar geloof me, vanaf nu ben ik thuis.”

'Schoenen uit!'

André zei dat hij het liedje ook helemaal niet graag zingt: “Het is zo super confronterend, vooral toen ik weer thuis kwam wonen. Ik dacht Dre is drie jaar, die zou het wel niet zo gemerkt hebben.” Hiermee doelde André uiteraard op zijn relatiecrisis met Monique Westenberg. Eerder dit jaar kwamen ze weer bij elkaar nadat het uitging tussen André en Bridget Maasland.

Article continues after the ad

De kleine Dré had er toch wel iets van gemerkt: “Op het moment dat ik thuiskwam vond hij het heel raar dat ik weer meeat. En papa blijft weer bij mama slapen. Dus toen zei hij op een gegeven moment: ‘schoenen uit!’, want dan dacht hij dan kan je niet meer weg gaan.”

Pieten paniek

Gelukkig doet killerbody André er alles aan om veel thuis te zijn. Zo is de kleine jongen vaak op Instagram te zien. In Beau vertelt hij over Sinterklaas die met zijn pieten langskwam: “Wij hebben rommelpiet in de buurt, dat is echt onze pech. Ik denk dat Ozosnel bij ons door het huis is gaan lopen wat alles zat onder de peen én nu deze troep!”

De video van de rommelige pieten zie je in dit fragment.

De pieten zijn niet de enige die chaos veroorzaken. Aan tafel bij Beau gaat het er soms ook chaotisch aan toe.

Je ziet Beau elke doordeweekse avond rond 22:00 uur op RTL4.