André Hazes Junior

Zetten André Hazes en nieuwe liefde Sarah van Soelen binnenkort de eerste stap richting huisje, boompje, beestje? Als het aan de zanger ligt, zal dat niet lang meer duren.

Sinds de breuk met Monique Westenberg woont André met influencer Sarah bij zijn schoonouders, maar hij is wel van plan een eigen stekkie te zoeken. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik er heerlijk zit. Wat dat betreft hoef ik niet weg,” vertelt Dré aan weekblad Privé, “maar op een gegeven moment is het echt wel tijd om wat voor mezelf te zoeken.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

‘Niet meer alleen wonen’

En dat nieuwe plekje is natuurlijk niet compleet zonder zijn nieuwe bae. “Ik zie mijzelf niet meer alleen wonen,” laat hij weten. Het kersverse koppel werden al snel insta-official en vlogen naar Ibiza voor een intiem liefdestripje. Ennuh... liet de influencer nu al een Hazes-liefdestattoo zetten?

Monique Westenberg

Ook sprak André over zijn huidige band met ex Monique. Daar is volgens hem niks bijzonders aan de hand, terwijl zij nog altijd zijn verlovingsring draagt. “Mijn relatie met Monique is goed. Er is geen sprake van ruzie.” Dan doet die Happiness-coach van Monique in ieder geval wonderen!

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.