André Hazes

De Nieuwe Revu bevat deze week een interview met André Hazes. Het weekblad spreekt onder meer over het succes en het imago van de volkszanger. Daarbij wordt ook de vergelijking met Lil' Kleine gemaakt. En dat leidt tot een gepeperde uitspraak: André zou namelijk de tanden van Lil’ Kleine uit zijn mond slaan als hij zijn zoon was!

"Normaal zijn is onderdeel van mijn succes"

Oké, oké, dat klinkt enorm heftig, maar de uitspraak heeft in tegenstelling tot wat je zou denken niets met een ruzie te maken! Waarom André dan toch zegt dat hij de tanden uit de mond van Lil’ Kleine zou slaan als het zijn zoon was? André doelt daarmee op een imagoverschil. De zanger legt dat als volgt uit: "Kijk ik er als professional naar, dan zie ik dat zulk gedrag simpelweg onderdeel is van zijn succes. Net zo goed als 'normaal zijn' onderdeel is van mijn succes als volkszanger.”

André Hazes noemt Lil' Kleine knettergek

André zou zich dus zelf nooit zo gedragen, maar begrijpt wel dat de fans van Lil’ Kleine dol zijn op zijn rebelse houding. "Los van het feit dat hij knettergek is, is hij wel iemand waarover mensen over veertig jaar zullen zeggen: wij waren erbij. Zijn naam zal worden onthouden."

Article continues after the ad

Ach, wij denken dat ook André nog wel een poosje in het publieke oog zal verkeren. Zo is zijn tattoo-show Getekend voor het Leven later deze maand te zien op SBS6. Ook valt er over het privéleven van de volkszanger natuurlijk genoeg te vertellen. Neem bijvoorbeeld die (bijgelegde) ruzie met zus Roxeanne Hazes. Om natuurlijk nog maar niet te spreken over de relatie tussen André en Bridget Maasland, waar we het maanden na de breuk nog steeds over hebben