Andre Hazes

Dries Roelvink heeft een nieuw album uitgebracht. Voor de cd-uitreiking had Dries zijn collega André Hazes uitgenodigd. En dat leidde tot mooie gesprekken tussen de twee zangers: “Het is een geweldige kerel.”

Een bijzondere hereniging

Dries Roelvink vroeg André Hazes om hem het eerste exemplaar van zijn nieuwe plaat This Is My Song te overhandigen. En aangezien Dries en André elkaar al jaren kennen, leverde dat (via de Telegraaf) een bijzondere hereniging op! Dries kent The Voice-coach namelijk al sinds die laatste een baby is en dat schept een band.

"Vader die altijd pal voor zijn zoon staat"

André is lovend over de manier waarop Dries altijd klaarstaat voor zijn zonen Donny en Dave: „Iedereen weet dat er in het privéleven van Dave (zoals dit seksschandaal, red.) best de nodige dingen zijn gebeurd. Heel Nederland viel toen over hem heen. Toch is Dries dan de vader die pal voor zijn zoon gaat staan, maar wel realistisch blijft. Hij vertelt ook gewoon eerlijk aan de buitenwereld hoe het zit.” Zoals we allemaal weten verloor André zijn vader Hazes Senior toen hij slechts tien jaar oud was: “Ik ben opgegroeid zonder vader, maar maar had dolgraag een vader als [Dries] gehad. Het is een geweldige kerel.”

Article continues after the ad

André en zijn killer body

Op dit moment werkt André keihard aan zijn lichaam. En daarin is Dries echt een voorbeeld: “Ik kom uit een gezin waar ongezond leven normaal was. (…) Als ik zie hoe Dries eruit ziet op zijn 61e... daar teken ik voor. Ik heb altijd geroepen dat ik nooit te dik in een colbert op het podium wil staan. Als ik Dries zie optreden, dan is hij op alle vlakken om door een ringetje te halen. Daar heb ik enorme bewondering voor.”