André Hazes en Monique Westenberg

André Hazes en zijn Monique stralen na hun huwelijksaankondiging als nooit tevoren! Nu is hun liefde natuurlijk al bezegeld met zoontje André, maar als het aan de zanger ligt, komt daar ook snel een tweede bij. 

Article continues after the ad

Dit vertelt hij openhartig aan presentatrice Dyantha Brooks in de Shownieuws Special.

Bijzondere vader-dochterband

Als Dyantha hem vraagt wat nu zijn allergrootste droom is voor zijn gezin, hoeft de zanger daar niet lang over na te denken. "Ik zou heel graag een dochtertje willen", reageert hij uitgelaten. "Ik heb nu een zoon die zo ontzettend veel op mij lijkt. Hij zit nog geen week op school of ik word al gebeld: we moeten echt even praten over André. Het is echt een kopie. Maar als ik dan om mij heen kijk naar de mensen die een dochtertje hebben, ik vind die dochter-vaderband echt heel mooi." 

Gezinsuitbreiding

De Shownieuws-verslaggeefster is benieuwd wanneer ze dan hopen het gezin te kunnen uitbreiden. "We willen het heel graag, alleen Monique kan niet op een normale manier zwanger worden. Dat is met een heel traject, dus dan moet zij hormonen spuiten. Voor een vrouw is dat echt heel zwaar." Ook komen daar zowel lichamelijke als emotionele consequenties bij kijken, iets waar Monique niet naar uitkijkt. "Ze zit nu zo goed in haar vel en door die hormonen word je toch weer heel anders, dus zij heeft zoiets: ik wil nog even genieten van hoe het nu gaat." 

Bekijk hier de hele Special met André Hazes waarin de zanger ook praat over de huwelijksplannen, zijn zoontje en de band met zijn zus.