Andre Hazes met microfoon

In Nederland komt André Hazes vooral in het nieuws vanwege zijn turbulente liefdesleven en omstreden corona-uitspraken. Je zou haast vergeten dat hij ook nog eens een gevierd zanger is. In Vlaanderen zijn ze daar gelukkig wel achter! Daar maakt Dre week na week indruk in Liefde voor Muziek, zeg maar de Belgische versie van Beste Zangers. En ook deze keer wist de Amsterdammer de Zuiderburen tot tranen te roeren!
 


Oorstrelend

André Hazes zong een Nederlandstalige versie van ‘Mine’, de eerste single van The Starlings. En daarbij zat het Belgische muziekduo ook in de studio. “Dat is ons baby’tje, dus het betekent heel veel voor ons. Al willen we je daarmee geen stress geven”, waarschuwden The Starlings vooraf. Gelukkig hoefden ze zich nergens zorgen om te maken. De zangers van het origineel hielden het namelijk niet droog bij de oorstrelende coverversie van hun debuutsingle.

Hitlijsten

Ook in de Vlaamse huiskamers werd menig traantje weggepinkt! Onder de YouTube-video regent het complimentjes voor de Amsterdamse volkszanger. “Je weet mij weer te raken”, schrijft Lisa. “Na de eerste strofe tranen met tuiten”, reageert Lindsay. En zijn niet de enigen die onder de indruk waren: Dre meldt op Instagram met gepaste trots dat hij voor de derde keer de Vlaamse hitlijsten aanvoert!
 

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jezus wat te gek! 3e nummer #1. Vlaanderen, @liefdevoormuziek.vtm bedankt!❤️🤠

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op