Evert Santegoeds in Shownieuws op SBS6

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds maakt zich wederom niet geliefd bij André Hazes. De volkszanger nam gisteren uitgebreid afstand van het bizarre 'toilethokjesseks'-gerucht, maar Evert gelooft er geen barst van.

Article continues after the ad

Huh? 'Toilethokjesseks'? Ja, wij hadden ook nooit gedacht dat we dit woord ooit zouden typen, maar here we are. Het zit zo: een paar maanden geleden lekte Shownieuws beelden van André Hazes en Monique Westenberg - hij was toen nog samen met Bridget Maasland - die vlak na elkaar een wc-hokje uitliepen op Curaçao.

Toilet

Gisteren ontkende André - toen hij uitgebreid met Radio 538 sprak - dat er iets spannends gebeurde in dat hokje. "Als ik zou vreemdgaan, zou ik dat toch niet doen op een toilet op Curaçao?", zo drukte hij het gekke gerucht de kop in. Wat bleek? Vader en moeder gingen gewoon met hun zoontje mee, die naar de wc moest. "Als iemand alles smerig vindt, dan ben ik het wel. En dan zou ik iets doen in 55 graden op een smerig toilet?" Shownieuws-deskundige Evert Santegoeds wil het maar niet geloven en vindt dit verweer nogal twijfelachtig.

Evert Santegoeds gelooft het niet

"Hij is vergeten dat we dat filmpje nog hebben denk ik. Als je dat er toch op naslaat, en we hebben dat toch regelmatig gedaan vandaag: dat kind is in geen velden of wegen te bekennen", zo vertelde Santegoeds gisteren in de uitzending (waarin Shownieuws wéér de beelden voorbij liet komen). De hoofdredacteur van Privé heeft dus daadwerkelijk meerdere keren naar het beeld zitten staren en is nogal zeker van zijn zaak. "Waar hij wel is op dat moment, weet ik niet, maar hij is niet voor dat kind in het toilet. Een kwartier lang. Dat is ongetwijfeld niet omdat zij even niet kon doortrekken. Zij gaat eruit, hij komt eruit en dat is het hele verhaal." Daarnaast vindt Santegoeds het gewoon raar. "Dan wil 'ie voor een keer de waarheid vertellen, komt 'ie met dit verhaal!"

De bewuste uitzending van Shownieuws kun je hier terugkijken!