Andre Hazes met beeld bij Madame Tussauds

André Hazes had onlangs de eer om zijn eigen wassen beeld te onthullen. Bij Shownieuws is te zien hoe de zanger reageerde tijdens de eerste ontmoeting met zijn dubbelganger.

Het is echt eng”, zei André Hazes tijdens de onthulling van zijn wassen beeld bij Madame Tussauds. Maar gelukkig maakte de angst al snel plaats voor bewondering: “Wel dik hoor, hee!” Hazes vindt het dan ook geweldig dat zijn beeltenis is opgenomen in de collectie. “Ik vind het een eer dat ik al op zo’n jonge leeftijd tussen al deze grootheden in Madame Tussauds mag staan”, vertelt de zanger.
 

Article continues after the ad


‘Geen kater, geen pukkels’

Kosten noch moeite werden gespaard om het beeld van André Hazes zo echt mogelijk te laten lijken. “Het feit dat er zoveel geld, tijd en energie in is gestoken om dat te maken… Ja, ik kan daar heel trots op zijn”, zegt hij. Daarnaast heeft het hebben van een wassen dubbelganger zo zijn voordelen: “Ik heb hier altijd een goede dag: geen kater, geen pukkels, altijd goed.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.


Real-lifesoap

Het beeld van André Hazes is te zien in De Gouden Bitterbal, het bruine café van Madame Tussauds. En dat is niet de enige plek waar je de columnist van Veronica Superguide kunt tegenkomen. Volgens de laatste berichten is het niet uitgesloten dat we André Hazes en zijn geliefde Sarah van Soelen binnenkort ook terugzien in de nieuwe real-lifesoap van Rachel Hazes.