André Hazes, Monique, in de slaapkamer

André Hazes nam zaterdagavond na zijn Holland zingt Hazes-optreden zijn Instagram-volgers mee de slaapkamer in. Niet om romantische beelden van hem en Monique te laten zien, maar vooral om te laten horen waar hij naast moest slapen.

Article continues after the ad

"Geloof het of niet, maar dit is Monique", lezen we op zijn Instagram Stories. Wie zonder geluid kijkt, heeft niets in de gaten. Maar de geluidsfragmenten, die Shownieuws heeft kunnen kopiëren, van een snurkende Monique zeggen genoeg. "Dat schattige meisje uit Rotterdam waar jullie allemaal sympathie voor hebben, is dit! Hier leef, nee, slaap ik dus mee... Al meer sympathie voor mij?" 

'Wat een lul'

Monique, die onlangs ook al een reactie achterliet op de liefdesboodschap van André, kan het dan ook niet laten om nog te reageren op haar eigen Instagram Stories. "Wauw, wat een lul", zegt ze grappend. Gelukkig zijn ze inmiddels klaarwakker voor de volgende repetities van Holland zingt Hazes en dat geldt ook voor de kleine Dré. Terwijl zijn vader een duet probeert te zingen met Sanne Hans, steelt hij op de schoot van Jeroen van der Boom de show. Bekijk de beelden hieronder.