André Hazes Jr.

Zanger André Hazes is betrokken bij een rel bij onze zuiderburen! Hazes trad dit weekend op in een Belgische discotheek, en op beelden ziet de show er niet bepaald ‘coronaproof’ uit.

Op de beelden zingt André zijn hit Leef, en staan verschillende toeschouwers wel érg dicht op elkaar. In Het Laatste Nieuws noemt een ziekenhuismedewerker de beelden “Een klap in het gezicht van het zorgpersoneel!”

In dezelfde krant noemt de eigenaar van de discotheek de ophef “onterecht”. “Het is logisch dat mensen de leukste momenten van de avond op sociale media zetten, maar wij zijn echt wel voorzichtig.” De discotheek opereert ook als ‘restaurant’, waardoor zij aan andere regels moet voldoen dan concertzalen of discotheken.

Article continues after the ad

André in de penarie?

De politie van de regio Mechelen-Willebroek onderzoekt momenteel de beelden uit de discotheek, om te kijken of er nog actie wordt ondernomen. Hoewel sommige mensen pittige uitspraken doen over André Hazes Jr, lijkt veruit de meeste woede zich op de uitbaters van de disco te richten.

Aan het begin van de coronacrisis was André van plan om lekker door te blijven feesten, maar na verloop van tijd kwam hij toch tot inkeer. Als geboekte artiest ga je er normaal gesproken van uit dat de organisator alles op orde heeft, maar de beelden zijn wel erg ongelukkig.