André Hazes en Monique

Het houdt maar niet op met nieuws over de breuk van André Hazes en Monique Westenberg. Eerst reageerde zij met een nogal veelzeggend bericht op Instagram, toen was het aan hem, vervolgens kwam haar moeder er tussen en nu... is het opnieuw aan hem. De zanger doet namelijk vanavond aan allerlei media zijn verhaal! 

Article continues after the ad

Als eerste doet André vanavond zijn verhaal bij Aran Bade in RTL Boulevard.

Geen boetekleed aantrekken

En in een kort fragment dat al is opgedoken, lijkt hij te hinten dat er veel meer speelt dan tot nu bekend is gemaakt. "Ik heb Monique altijd op handen gedragen en heb áltijd het boetekleed aangetrokken, ook op momenten dat het eigenlijk niet nodig was", vertelt hij aan de camera's van RTL Boulevard. "Dat doe je uit liefde en respect voor de moeder van je kind. Monique is een soort God en ik ben altijd de lul, maar ze moet accepteren als het een keer niet zo is", zegt hij afsluitend. We zijn heel benieuwd wat daar nog op gaat volgen! 


Hart luchten bij Patty

Wie daarna nog veel meer wil weten, moet gewoon later vanavond overschakelen naar SBS. André doet namelijk ook nog eens zijn verhaal dunnetjes over bij Shownieuws en wel aan... Patty Brard. "In een uitgebreid gesprek onthult hij alle details over de breuk met Monique. Ook reageert hij op de geruchten over een nieuwe liefde", zo blikt het entertainmentprogramma alvast vooruit. Dat belooft weer een waar spektakel te worden... waar Monique al dan wel of niet op gaat reageren.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: