André Hazes in RTL Boulevard

Vorige week barstte er een flinke bom op sociale media: Glennis Grace haalde uit naar André Hazes nadat hij een Zwarte Pietenfoto op zijn insta zette. Nu lijkt het erop dat de twee toch weer door één deur kunnen!

Article continues after the ad

Hazes liet eerder al via een woordvoerder weten dat hij Glennis niet wilde kwetsen met zijn Sinterklaas-foto. "Hij heeft er niets mee bedoeld en wil zich ook vooral niet in de discussie over de kleur van Zwarte Piet mengen", klonk het toen. Nu verblijdt de volkszanger zijn volgers met een nieuwe foto van hem en Glennis. 
 

Vriendschap

Hierbij schrijft André het volgende: "Dat we in 2020 maar meer begrip voor elkaar en elkaars mening mogen hebben". Ook spreekt hij de hoop uit dat Nederlanders volgend jaar wat meer met elkaar gaan praten. En met hem en Glennis zit het (weer) helemaal goed. "Voor altijd vrienden! Wij hebben mega veel respect voor elkaar en trots op onze samenwerking!"

 

Glennis vs. André

Vorige week liep hun relatie even een deukje op. "Mijn maag draait er van om", schreef Glennis onder André's foto. Hierop zagen we dat hij Sinterklaas vierde mét Zwarte Pieten, iets dat volgens Glennis absoluut niet meer kan. Ze was dus zwaar teleurgesteld, maar ook verdrietig. "Mijn hart huilt."
 

De bewuste foto:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blij bekkie bij Dreetje de hele avond bij Sinterklaas en zwarte piet. Mooiste wat er is!❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op