Half Nederland is bezig met de vraag hóé het zit tussen André Hazes Jr. en zijn vriendin Monique Westerberg. Het stel zelf zwijgt vooralsnog in alle talen!

André deelde op Instagram een filmpje waarop Monique en André Hazes III lekker aan het spetteren zijn in een zwembadje. De kleine Hazes vermaakt zich prima in het bad, en zwemt lekker onder water. Jr. is trots als een pauw op de kleine jongen!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zooooooooooo. Moet nog 3 worden en je zwemt nu al beter dan je ouwe heer! Trots op je, pikkie!!!😍❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Business as usual?

In de tussentijd gaat André gewoon door met optreden en promoot hij zijn geplande concertreeks in het Rotterdamse Ahoy. Aan de geruchten over zijn relatieperikelen maakt de zanger geen woorden vuil.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaja het koooomt, het komt eraan!🔥❤️ @theandrehazesband @andreinahoy

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Eerder deze week werd bekend dat Hazes Jr. Nikkie Plessen (met wie hij volgens geruchten wat té vriendelijk was) niet meer volgde op Instagram. Deze week hintte de zanger ook nog even op een bruiloft!

De geruchten over spanningen in de relatie van André en Monique gaan al een tijdje de ronde. Het stel wil er niet op ingaan, maar André zei eerder in RTL Boulevard dat het even wat minder lekker ging. Monique heeft al een tijdje een social media-blackout, wat ook olie op het vuur is van de geruchtenmolen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤠

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Een geplande gezinstrip naar Disneyland Paris in oktober werd onlangs afgezegd, waardoor mensen dachten dat een breuk nu wel erg dichtbij was. Het zou natuurlijk ook gewoon kunnen dat de trip te dicht in de buurt van André’s Ahoy-concerten zat.

Hoe het ook precies zit met André en Monique: geen nieuws lijkt momenteel goed nieuws!