André Hazes

Wat een turbulente tijd heeft die André achter de rug. De zanger geeft op Instagram een update over hoe het nu met hem gaat. Volgens Hazes Jr. heeft hij zijn geluk te danken aan de man in de foto die een 'vaderrol' in zijn leven heeft gespeeld. Maar wie is die mysterieuze man?

Gelukkiger dan ooit

"Ik krijg de laatste tijd veel berichten dat ik anders uit mijn ogen kijk. Wat voor mij het fijnste compliment is wat ik kan krijgen", begint André Hazes zijn bericht. "Los van het verbeteren van mijn leven door gezond eten en drinken en sporten, ben ik alles in mijn hoofd een plekje aan het geven. Waardoor ik me elke dag fitter voel, mijn relatie beter wordt, en mij daardoor gelukkiger en sterker voel dan ooit."

En dat heeft hij allemaal te danken aan de Rotterdamse tattooverwijderaar Andy Han. "Deze man heeft mij daar zo goed bij geholpen. Hij heeft een onwijs sterke vaderrol op zich genomen waardoor ik het juiste pad ben gaan volgen en daar van ben gaan genieten."

Article continues after the ad

Ik krijg de laatste tijd veel berichten dat ik anders uit mijn ogen kijk. Wat voor mij het fijnste compliment is wat ik kan krijgen... Los van het verbeteren van mijn leven door gezond eten en drinken en sporten, ben ik alles in mijn hoofd een plekje aan het geven. Waardoor ik me elke dag fitter voel, mijn relatie beter word, en mij daardoor gelukkiger en sterker voel dan ooit. Deze man heeft mij daar zo goed bij geholpen. Hij heeft een onwijs sterke vader rol op zich genomen waardoor ik het juiste pad ben gaan volgen en daar van ben gaan genieten. Misschien zal dit voor sommige mensen zweverig of overdreven voelen, maar ik ben dankbaar. Ik heb zo'n zin om weer met @theandrehazesband het podium te betreden en een sterkere, fittere en betere show dan ooit te geven. ❤️

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Onrustige periode

Dat de Hazes-familie een onrustige periode achter de rug heeft, is nu meer dan duidelijk. De Brazes-affaire heeft zijn sporen achter gelaten en André heeft flink wat goed te maken. Met zijn nieuwste nummer wil hij Monique laten weten dat het hem spijt en dat hij nu zijn leven een draai heeft gegeven. Hij raakt geen druppel alcohol meer aan en is fitter dan ooit! Nu maar hopen dat het zo blijft. In een reality-soap zullen we het in ieder geval niet kunnen volgen.