De roddels rond André Hazes blijven zich maar opstapelen. Er komt haast geen einde aan. Ook nu is het weer raak: André werd hand-in-hand gespot met de dochter van voetbalanalist Mario Been.

Article continues after the ad

De SBS6-realityster (Ik Haal Alles Uit Het Leven) én volkszangers blijft de gemoederen bezighouden. Het gaat al weken over de mogelijke relatiebreuk tussen hem en Monique Westenberg. Ook RTL Boulevards Nikkie Plessen, met wie André zou hebben gezoend, blijft betrokken bij de geruchten. Bijna niet meer te volgen!


‘Intiem gespot’

Het nieuwste gerucht? Eind augustus maakte een toerist in Spanje een foto van André die hand-in-hand liep met een onbekende vrouw. Privé onthult vandaag dat Jamie Been, de 25-jarige dochter van voetbalanalist Mario Been, die vrouw is. André zelf heeft nog niet gereageerd op deze onthulling…
 

Oud-voetballer, trainer én analist Mario Been.


André en Monique

Hoe het nu écht zit tussen André en Monique, die samen zoontje Dré opvoeden, blijft een mysterie. Monique zette al ruim een maand niks op instagram, maar deed wel iets anders: ze ontvolgde André’s bff, neef én manager Djarno. Maar… Hazes blijft pal achter zijn vriend staan. Volg je het allemaal nog?


Ohja: André Hazes schuift vanavond aan bij Beau op RTL 4 (22:30) waar hij zijn nieuwe kroeghit 'Maar Wij Gaan Door' gaat zingen!
 

Wederom heeft André Hazes een vette kroeghit te pakken. Vanavond mogen we deze uit volle borst meezingen en proosten we samen met de volkszanger op het leven.

Geplaatst door Beau op Donderdag 12 september 2019