Andre Hazes en Monique Westenberg

O nee… Alsof zo'n relatiebreuk nog niet pijnlijk genoeg is, weet Privé ook nog effe te melden dat André Hazes met een permanente reminder rondloopt. Hij liet volgens het blad namelijk pas nog een tattoo ter ere van zijn verloving met Monique Westenberg zetten!

André Hazes en Monique zijn uit elkaar

André Hazes en Monique Westenberg gingen vorige week uit elkaar. Daarmee werd er natuurlijk ook een streep door het geplande huwelijk gezet. Dat is niet alleen emotioneel pijnlijk, maar mogelijk ook fysiek! André schijnt namelijk de datum van de dag waarop hij Monique ten huwelijk (12/12) vroeg te hebben laten tatoeëren in zijn nek…

'Liefdestattoo'

Privé stelt de ‘liefdestattoo’ op camera vastgelegd te hebben. Het gaat volgens het blad om een tattoo met een doorsnee van zo'n 10 centimeter, die André vorige maand heeft laten zetten, vlak voordat het verloofde stel naar Bonaire vloog… Eerder zette André trouwens ook al eens een tatoeage ter ere van Monique. Die liet hij echter weglaseren toen hun relatie voor de eerste keer strandde en de zanger verkering kreeg met Bridget Maasland. Of de Hazes-telg nu weer naar de laser grijpt, is niet bekend.

Article continues after the ad

Ondanks dat we natuurlijk ook best benieuwd zijn naar die tatoeage vinden we het veel fijner om te horen dat André en zijn kleine zoontje Dré inmiddels weer herenigd zijn. Misschien het eerste teken dat de rust – ondanks alle roddels en geruchten – weer voorzichtig terugkeert in het leven van de zanger.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: