André Hazes, bijzondere klik, Sanne Hans

Na Monique, Bridget en opnieuw Monique voelt André Hazes nu een bijzondere klik met (opnieuw) een iets oudere en blonde BN'er... Sanne Hans! De twee staan tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten samen op het podium.

Article continues after the ad

"Ik heb altijd als ik met deze vrouw op het podium sta een bijzondere klik. Zo fijn dat ze er bij is dit jaar!" schrijft André Hazes bij een foto van de twee op Instagram. Het is dat we weten dat hij nu gelukkig is met Monique, anders hadden we bijna weer wat anders gedacht. Grapje hoor, André. 


Familiereünie

Tijdens Holland Zingt Hazes delen ook broer en zus André en Roxeanne - al dan niet direct - het podium. Eerder sprak André nog vol lof over zijn zus met wie hij weinig contact heeft. "Dat nummer van Rox en die ouwe, dat is wel kippenvel", zei hij over haar aandeel in de show. "Dat is heel mooi. Het maakt niet uit wat de mensen er van vinden, maar dat je dat als ‘kind van’ kan doen is natuurlijk heel bijzonder." Wie weet krijgt moeder Rachel over een tijdje wel waar ze zo op hoopt: een verzoening.