Andre Hazes

Vanmorgen was André Hazes te gast bij Radio 538-ochtendshow van Frank Dane. En uiteraard kon ook daar zijn turbulente liefdesleven niet onbesproken blijven. De volkszanger vindt alle aandacht voor zijn relaties maar overtrokken. “Als je eigenlijk de situatie ontleedt en kijkt naar wat er nou eigenlijk gebeurd is: een relatie slaagt niet, ik heb een nieuwe vriendin, punt. Voor de rest is er niets aan de hand”, meent Hazes.
 


Sarah van Zoelen

Niet lang na het stranden van zijn relatie met Monique Westenberg, onthulde de zanger dat hij verliefd was op Sarah van Zoelen. En dat werd hem op zijn zachtst gezegd niet door iedereen in dank afgenomen. “Het is wel een heftige tijd, ja. Ik schrik er wel van”, erkent Hazes in het vraaggesprek met Frank Dane. “Ik ben er wel mee bezig, want het doet je wel gewoon wat.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Article continues after the ad


‘Heel positief’

Toch is de volkszanger (en kersverse columnist van Veronica Superguide) niet van plan om bij de pakken neer te gaan zitten. “Ik heb tien jaar lang heel veel mensen achter me mogen hebben en toen was het allemaal heel positief. Ja, dan moet je ook niet in een hoekje gaan zitten janken als het een keer negatief is”, aldus Hazes in het radio-interview.