Zanger André Hazes

De relatie van zanger André Hazes en Sarah van Soelen staat in de tiende versnelling! Slechts een maand nadat ze insta-official werden, besluiten de tortelduifjes nu om deze zomer te gaan samenwonen.

De zanger liet al weten dat hij zichzelf niet meer alleen ziet wonen en nu is de eerste stap richting huisje boompje beestje gezet. Een bron bevestigt aan weekblad Story dat André een appartement in Rotterdam heeft gekocht, op slechts een paar kilometer afstand van ex Monique Westenberg en hun zoontje André.

Privacy

De flat van ruim acht ton heeft een groot overdekt balkonterras zonder inkijk van de overkant. Lekker privé dus, alhoewel het leven van de Hazes-familie nooit écht privé is. De master bedroom heeft een walk-in closet en er is ook nog een kinderkamer. Nu André zo dicht bij zijn zoontje komt te wonen, kan hij dus vaak komen logeren.

Article continues after the ad

Babykriebels

Wie weet zorgt de nieuwe kinderkamer ook voor babykriebels bij André en Sarah? De twee hadden het in ieder geval erg gezellig op hun vakantie naar Ibiza en het lijkt erop dat Sarah nu al een Hazes-liefdestattoo heeft laten zetten. Misschien wat vroeg om de beschuit met muisjes op tafel te zetten? Bij deze bliksemsnelle relatie weet je het maar nooit.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.