Het leven trapt ons weer collectief tegen de schenen. Althans, als we Story en RTL Boulevard mogen geloven. André Hazes en zijn vriendin Monique zijn uit elkaar.

Article continues after the ad

We’re on a break!

De roddels deden al langer de ronde, maar het lijkt nu te zijn bevestigd door bronnen dichtbij Story. Het liep al een tijdje niet lekker tussen Dreetje en z’n hubby-to-be. De zanger zou inmiddels samenwonen met zijn beste vriend en neef Djarno. Naar verluidt hebben de twee een miljoenenwoning betrokken in Nieuwersluis.

Spoiler alert!

Monique en André zijn op dit moment te zien in het tweede seizoen van de realitysoap André Hazes: ik haal alles uit het leven. De opnames daarvan zijn inmiddels achter de rug, dus in de serie is alles nog koek en ei tussen het stel. 

Thriller shit

Waar deze mysterieuze bron zijn informatie vandaan haalt is niet bekend. Ook wil het stel geen reactie geven aan Boulevard. Het is overigens geen oorlog tussen de twee, meldt de bron. "Ze hebben dit heel volwassen opgelost. Er is absoluut geen sprake van ruzie. Sterker nog: ze gaan zelfs nog samen op vakantie naar Mexico”. 

Wellicht is een korreltje zout op z’n plaats? We gaan het zien.