André Hazes vriendin Sarah van Soelen

Rachel Hazes krijgt een eigen reallifesoap. Ondanks dat het nieuws nog een soort van geheim is, wordt er aan de desk bij Shownieuws al lekker gespeculeerd. Wat krijgen we te zien? En is er ook een rol weggelegd voor André Hazes en Sarah van Soelen?

'Spectaculaire tv'

Journalist Evert Santegoeds vertelt in Shownieuws over de reallifesoap van Rachel Hazes. Hij weet nog niet zeker wat we te zien krijgen, maar één ding is zeker: “Het is wel spectaculaire tv, denk ik. Want: ze maakt wat mee, deze vrouw.” Daarmee doelt Santegoeds onder meer op Rachel haar roerige relatie met haar kinderen, André en Roxeanne: “Als ze geen ruzie heeft met het ene kind, dan heeft ze dat wel met het andere. Dus wie er aan het begin van de reeks inzit, hoeft er aan het einde van de serie niet meer in te zitten, en andersom.

Article continues after the ad

Iedereen is benieuwd naar Sarah van Soelen

Presentatrice Dyantha Brooks hoopt dat André en zijn vriendin Sarah van Soelen ook te zien zullen zijn in Rachels reallifesoap. Santegoeds meent van wel: “Die zullen zeker een keer op de koffie komen.” Of dat echter verstandig is… Er bestaat ook zoiets als te veel publiciteit: “André moet uitkijken dat het geen overdosis wordt. Dat ie zijn eigen glazen gaat ingooien, want hij heeft zelf ook de mogelijkheid om zo’n realitysoap te doen. En dat zal wel heel erg gaan scoren, omdat iedereen toch wel heel erg benieuwd is om die Sarah eens te horen en te zien in haar dagelijkse beslommeringen.

evert santegoeds shownieuws rachel hazes

Waar en wanneer we de realityserie van Rachel kunnen zien, is nog niet bekend. Wel weten we dat er een grote rol weggelegd is voor bff Rossana Kluivert.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.