André Hazes en Sarah van Soelen

Terwijl moeder Rachel Hazes naar verluidt in een... niet zo lekkere flow zit door een vermeende ruzie, gaat het er bij zoon André wat 'leuker' aan toe. Hij en zijn vriendin Sarah van Soelen delen vandaag - voor hen - groot nieuws: ze kunnen nu officieel gaan samenwonen.

Article continues after the ad

André kreeg deze week niet alleen zijn eigen wassenbeeld, maar óók de sleutel van zijn nieuwe koophuis! Dat kocht hij samen met zijn liefje Sarah van Soelen.

André en Sarah gaan samenwonen

Ze delen allebei foto's van hen samen in een nog leeg huis. "Eindelijk is het zo ver!", schrijft Sarah erbij. "Ons eigen huisje! Niks liever dan met JOU!! Sleutel vandaag in ontvangst genomen en de contracten getekend! Nu echt van ons!! Zo blij om dit met de liefde van mijn leven te doen! I love you, always."

 

 

Niet de eerste keus

Dit appartement, in de chique Rotterdamse wijk Hillegersberg, kwam pas op hun pad nadat André en Sarah werden afgewezen voor een huurwoning, zo onthulde André in zijn column voor Veronica Superguide. De potentiële buren van André en Sarah staken een stokje voor hun komst. "Wat denk je? Word ik keihard geweigerd door de bewonerscommissie! Ze hadden geen zin in fans voor de deur."


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.