Monique Westenberg en Andre Hazes

Wanneer André Hazes en Monique Westenberg gaan trouwen, weten ze nog niet precies. Wáár de grote bruiloft moet plaatsvinden wél. In ieder geval niet in Nederland.

Article continues after the ad

Dat gaf André vanochtend aan in de Ochtendshow van Frank Dane op Radio 538. "We willen niet in Nederland trouwen en we willen er een heel weekend van maken."


'Zo snel mogelijk'

Dingen vooruitplannen is nu natuurlijk lastig door alle coronamaatregelen. Maar als het aan André ligt, gebeurt het "zo snel mogelijk", want: "lang wachten vind in stom". De volkszanger en zijn Monique willen dus niet in Nederland trouwen. Partyeiland Ibiza, de ultieme BN'er-hotspot, wordt 't in ieder geval ook niet want dat is "te dichtbij". "We hopen lekker ver te gaan."

Droombruiloft

'Dré' droomt hardop over zijn ideale bruiloft. "De eerste dag het eten en het trouwen en de dag erna lunch op het strand. Zo zie ik het voor me. En dan in de avond een groot feest met een dj en dan de volgende dag uitrusten." De twee werken as we speak aan een moodboard. "Op Pinterest, al twee nachten. Eigenlijk blijft het ons verbazen hoeveel ik de vrouw ben in deze relatie. We liggen helemaal op één lijn."

André's tot in de puntjes verzorgde aanzoek is ook gefilmd!