Monique Westenberg, André Hazes, liefdestrip

Voor de meeste Nederlanders zit de zomervakantie er al even op, maar daar trekken André Hazes en Monique Westenberg zich natuurlijk niets van aan. De twee hebben het wisselvallige Nederlandse weer tijdelijk verruild voor de Italiaanse zon.

Article continues after the ad

De twee laten zich niet tegenhouden door alle coronamaatregelen of zo'n 'aantrekkelijk' mondkapje. Wat zou het ook? André vermaakt zich prima zo naast zijn (slapende) liefje in het vliegtuig. "Ja, ik ben veilig", grapt de zanger bij een foto waarop het shirtje van Monique iets openvalt. Zijn volgers begrijpen dat wel. "Goede airbags", aldus een fan. "Geen nekkussen nodig."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jep, I’m safe ❤️ @moniquenoell

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Liefdestripje

Uit hun Stories blijkt dat ze Nederland even hebben verruild voor een heerlijk tripje naar Italië en dat doet ze zichtbaar goed. Monique geniet duidelijk van de Italiaanse zon, maar haar lief heeft mogelijk hele andere plannen. "Ik ga hier zoveel 'oefenen' met deze vrouw", grapt André op Instagram. Het lijkt er op dat ze alle tijd en ruimte hebben voor elkaar, want zoontje André is nergens te bekennen op de video's. Al weten we dat na de uitspraak van eerder deze week natuurlijk niet zeker.