Andre Hazes live in Zomertheater 2020

André Hazes zette gisterenavond een heel zoet filmpje op zijn Insta. In het fragment uit de oude doos spreekt mini-André zijn vader via een videoverbinding toe.

Article continues after the ad

De volkszanger, die binnenkort met zijn Monique gaat trouwen (en zeker niet in Nederland), zegt in het superschattige fragmentje "hou van jullie" tegen Hazes, die bij een tv-programma zat. Ook denken we Rachel en Roxeanne te zien. De kleine Dré zat vermoedelijk thuis, maar kon zo toch even contact hebben met zijn gezin in de studio. "Dag schat", zwaait Hazes senior.

 

If you could see me now

"Dat is een echte artiest in de dop he?", zegt de presentator na het video-momentje met kleine Dré, waarna Hazes instemmend knikt. "Oh, if you could see me now❤️", schrijft André bij het filmpje. Aww...

Herkenbare Hazes

Zus Roxeanne, tegenwoordig weer on speaking terms met haar broertje, herkent haar eigen zoontje in de jonge Dré. "No wonder waarom Fender me toch zo aan iemand doet denken🤔 #familie❤️", reageert de zangeres. Nederlands bekendste volkszanger van dit moment krijgt nog meer hartverwarmende reacties. "Wat schattig! Ja, kon dat maar, zo zeg, wat zou hij trots op je zijn! ❤️", reageert een volger. Ook Lil Kleine, Samantha Steenwijk en paparazzo Edwin Smulders zijn onder de indruk en reageren met hartjes!