Johan Derksen is geen fan van de nieuwe liefde tussen André Hazes en Bridget Maasland. Dat vertelde hij in geuren en kleuren in Veronica Inside. Johan denkt dat André een moedercomplex heeft en daarom valt op oudere vrouwen. “Die heeft een moedercomplex, hè? Ik vind het eigenlijk wel vervelend dat ik daarover lastiggevallen wordt. Je zit ‘s ochtends de krant te lezen en dan plotseling gaat het weer over Hazes jr. en dan zie ik die blonde vrouw erbij die twintig jaar ouder is en dan denk ik: wat zit ik nou allemaal te lezen?”

Kutmuziek

Als groot bluesliefhebber heeft Johan Derksen sowieso niet zoveel met André Hazes. Hij vindt dat de zanger maar kutmuziek maakt, net als zijn zus Roxeanne die Derksens bloed inmiddels ook kan drinken. “Die jongen heeft een moedercomplex, want die andere vrouw was ook al ouder. Het vervelende is: je zit het te lezen en dan denk ik: ik ben niet geïnteresseerd in die kutmuziek van hem, maar al helemaal niet met welke vrouw hij het bed deelt.”

Article continues after the ad

Jongere snotneus

Toch krijgt ook Bridget Maasland ervan langs door de ongeïnteresseerde Johan Derksen. “Zo’n mevrouw Maasland moet toch wel helemaal radeloos zijn en op zoek zijn naar een vent als ze met zo’n twintig jaar jongere snotneus aanpapt die al jarenlang wanhopig probeert een zanger na te doen.” André Hazes krijgt wel steun van andere BN’ers, sommigen vallen de media zelfs aan over het circus rond het nieuwe koppel. Zo maakte Paul de Leeuw gisteren de Privé-redactie nog uit voor ‘schoften.

Bekijk Johan Derksens uitspraken in het fragment hieronder:

Overigens valt Johan Derksen zelf niet op oudere vrouwen. De 70-jarige wil er niet aan denken om ’s avonds naast “een 90-jarig oud lijk” te gaan zitten.