André Hazes, interview Rachel

De relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland is zelfs maanden na de breuk nog het onderwerp van gesprek. André vertelt in Nieuwe Revu dat de overeenkomsten tussen hem en Bridget wel duidelijk waren. Ze waren allebei even wild in die tijd!

Redding nodig

André blikt terug op zijn relatie met RTL Boulevard-presentatrice Bridget Maasland"Ik ben altijd best wel wild geweest en in de korte periode dat ik met Bridget Maasland samen was, kon dat ook heel goed. Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik echter toch iemand als Monique nodig heb die me kan redden, terwijl ik daarvoor altijd dacht dat ze aan het zeiken was". 

Monique was uiteindelijk dus de persoon die voor hem zorgde. Volgens André heeft Bridget ook zo iemand nodig. "Dat geldt voor Bridget ook. Zij is net zo wild en heeft eveneens iemand nodig die voor haar zorgt." 

Article continues after the ad

Over een andere boeg

Hazes jr. heeft zijn leven nu over een compleet andere boeg gegooid. Hij sport als een malle en raakt bijna geen alcohol meer aan. Ook zijn relatie met zus Roxeanne gaat weer de goede kant op. Moeder Rachel verhuisde gisteren naar Spanje en liet alle Hazes-drama van de afgelopen tijd achter zich. Zij was overigens wel blij geweest met Bridget als schoondochter in plaats van Monique. Met die laatste heeft ze het nooit echt kunnen vinden... Maar ja we hadden het over André. 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eerste keer CrossFit gedaan bij @stevesuppan en @dannyvolker en ik haat het!😂❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

 

'Geen berouw'

Als André terugkijkt naar de periode met Bridget, heeft hij ondanks alle heisa toch geen spijt. Hij beseft wel dat hij bepaalde situaties misschien anders had moeten aanpakken. "Ik ben het ermee eens dat ik dingen anders had kunnen doen en m’n koppie er meer bij had moeten houden, maar ik voel geen berouw. Uiteindelijk is alles toch wel op z’n pootjes terechtgekomen."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cause you’re my supergirl🔥

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on