Andre Hazes live in Zomertheater 2020

André Hazes en zijn zus Roxeanne hebben niet alleen de achternaam van hun vader geërfd, maar ook zijn liefde voor muziek. En na jaren strijd is gelukkig alles weer koek en ei tussen broer en zus. Gisteren viel alles samen toen de volkszanger op het podium een muzikale ode aan zijn zus bracht. Hij zong namelijk een couplet van ‘Ik Was Toch Je Meisje', een nummer van Roxeanne uit 2017. En die shout-out werd niet alleen door het publiek gewaardeerd, maar bovenal ook door zijn zus!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dit is echt het liefste ever @andrehazes 😂❤️

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

 

Dolgelukkig

Dit is echt het liefste ever”, schrijft Roxeanne bij de video die zij maakte van het fraaie moment. Na afloop vraagt André Hazes nog aan zijn zus of zij het ongemakkelijk vond. Maar niets is minder waar! Roxeanne zit met een glimlach van oor tot oor te genieten van het muzikale eerbetoon. “Ik ben blij dat je er bent, schat”, zegt Dre tegen zijn dolgelukkige zus.

Article continues after the ad

Strijdbijl

Zoals gezegd ging het er niet altijd zo gezellig aan toe tussen André en Roxeanne Hazes. Uitgerekend Monique Westerberg, de grote liefde van de zanger, zorgde onbedoeld voor een breuk tussen broer en zus. Maar dit jaar hebben zij de strijdbijl eindelijk begraven. En als deze video een voorproefje is, kijken we nu al uit naar een emotioneel duet van Dre en Rox!