Andre Hazes met microfoon

André Hazes gooit hoge ogen bij onze zuiderburen. Wat heet: het succes van de zanger is niet te stoppen! André bracht gisteravond in Liefde voor Muziek een eerbetoon aan zijn overleden vader. En die vertolking van Als je alles weet stond vanochtend meteen hoog in de charts!

Het allermooiste liedje van André Hazes

André Hazes was gisteravond de hoofdgast in Liefde voor Muziek, dat zich goed laat vergelijken met het Nederlandse Beste Zangers. Omdat het ‘zijn aflevering’ was, werden er allemaal liedjes van André en zijn vader gezongen, ook door André junior zelf! Hij besloot voor de gelegenheid een bijzonder nummer te zingen: Als je alles weet. “Ik zing dit liedje normaal nooit, want ik vind het best heftig. Als ik het zing, voel ik het heel erg. Ik vind het echt het allermooiste liedje van mijn vader,” aldus André.

Als je alles weet op 1 in Belgische charts

Gelukkig viel het optreden van André Hazes in Liefde voor Muziek enorm in de smaak. Niet enkel bij zijn Vlaamse collega’s, maar bij heel België! We lezen in het AD namelijk dat zijn vertolking van Als je alles weet vanochtend meteen op één in de iTunes-lijst stond. Benieuwd geworden? Uiteraard willen we jullie het nummer niet onthouden:

Het succes van André Hazes in België

Zoals gezegd, is André Hazes een succesnummer bij onze zuiderburen! Zijn Liefde voor Muziek-collega’s waren eerder ook al enorm onder de indruk van de zanger. Dat geldt in het bijzonder voor Karen Damen van K3, met wie André ook in de jury van de Belgische The Voice Senior plaatsneemt. Ook leuk: André was deelnemer aan De Slimste Mens Ter Wereld!

Article continues after the ad