André Hazes Jr.

André Hazes levert met Thuis een persoonlijk album af. Zo zingt hij in zijn nieuwe nummers bijvoorbeeld over zoontje Dré en vriendin Monique Westenberg. Ook als André vertelt over het album blijkt hij bijzonder openhartig!

André Hazes is geen standaard-vader

In een interview met RTL Boulevard vertelt (een lekker uitgeruste!) André Hazes over zijn aankomende album Thuis. Zijn nieuwste werk is ook meteen zijn meest persoonlijke geworden. André zingt op de plaat onder meer over zoontje Dré en vriendin Monique Westenberg. André geeft aan dat hij al wist dat hij nooit “een standaard-vader” zou worden. Hij geeft echter ook ruiterlijk toe dat hij desalniettemin fouten gemaakt heeft. Het was bijvoorbeeld lastig om zijn succes en vaderschap te combineren. Daardoor heeft hij “een hele hoop gemist” uit het leven van kleine Dré.

Monique Westenberg luistert niet naar Thuis

Zoals gezegd, zingt André op zijn nieuwe plaat ook over Monique. Logischerwijs vindt ze het heel lastig om naar Thuis te luisteren. André wil haar echter niet dwingen. Hij moest vroeger voor het slapengaan namelijk wel naar de cd’s van zijn vader luisteren. De zanger eindigt het interview positief: hij is dankbaar voor alles wat hij meemaakt. “Als alles niet was gebeurd, dan had ik ook niet zo in het leven gestaan”, aldus André.

Article continues after the ad

Na een roerige periode lijkt André nu inderdaad zijn draai thuis weer gevonden te hebben! Zo werd laatst eindelijk de langslepende breuk met zus Roxeanne gelijmd en beloofde de zanger het eerder ook al eens goed te maken met zoontje Dré.