Andre Hazes met microfoon

Vanavond is André Hazes te gast bij de talkshow van Eva Jinek. Daar zal hij ‘Doe het licht maar uit' zingen, het nummer waarmee hij momenteel de Belgische hitlijsten aanvoert. Maar ondanks het enorme succes van zijn hitsingle, maakt de volkszanger zich grote zorgen over het live optreden. Dat bekent hij in een interview op Radio538!


Coronacrisis

Zal ik je eens wat zeggen? Ik ben als de dood om straks weer te gaan zingen. Dat meen ik. Ik moet naar Jinek en ik ben gewoon bang, omdat ik zo lang niet heb gezongen”, aldus André Hazes. Net als veel van zijn collega’s zit de zanger al weken thuis door de coronacrisis.

 

Article continues after the ad

Gezinsuitbreiding

Ondanks dat hij de concertzalen noodgedwongen heeft moeten verruilen voor de huiskamer, verveelt hij zich gelukkig niet tijdens de lockdown. Zo brengt hij veel quality time door met Monique en zijn zoontje André. Er wordt zelfs al gesproken over gezinsuitbreiding. Laten we hopen dat Dre nog even aanschuift bij Jinek, want de Amsterdamse volkszanger is altijd goed voor een sappig citaat of twee!

Je ziet Jinek vanavond om 21.25 uur op RTL 4.