Hoogstwaarschijnlijk waren André Hazes en Monique Westenberg een tijdje geleden besmet met het coronavirus.

Article continues after the ad

"Ergens iets in mij zegt dat ik het al heb gehad", onthult André aan Shownieuws. "Want ik ben een tijd ziek geweest, en verkouden en hoofdpijn en eigenlijk alle symptomen die er waren, dus ik denk dat ik het heb gehad. Moon en ik, allebei hadden we symptomen. En Moon had een beetje vocht achter de longen."

Hoe is het nu?

De volkszanger - die momenteel zijn eigen live-show presenteert - heeft nu geen last meer van de symptomen. De twee zijn overigens nooit getest, maar zijn uiterst zeker van hun zaak. "Mensen om mij heen, die wel getest zijn, die hebben het ook gehad", legt hij uit. "Dus eigenlijk ben er ik ergens gewoon wel zeker van."


André en corona

Een héle tijd geleden was André nog niet zo onder de indruk van de uitbraak van het coronavirus. Hij noemde het 'een griepje', maar kwam daar later gelukkig toch op terug. En, toegegeven: toen hij zijn controversiële uitspraken deed, wisten we veel minder over de desastreuze gevolgen die corona op onze samenleving zou hebben. Benieuwd hoe André zijn dagen in lockdown doorbrengt? Wij zochten het voor je uit!