Goldie Hawn en Amy Schumer zijn moeder en dochter in de nieuwe comedy Snatched, die komende lente uitkomt en waarvan wij de eerste trailer hebben.

Article continues after the ad

Snatched

Emily (Amy Schumer) wordt gedumpt door haar vriendje en haalt haar moeder (Goldie Hawn) over om met haar op vakantie naar Ecuador te gaan. Emily is op zoek naar avontuur, maar krijgt meer dan ze gehoopt had wanneer de twee vrouwen worden ontvoerd. Zoals we van beide actrices gewend zijn is Snatched een comedy, dus de hachelijke situaties waarin de twee belanden moeten vooral op de lachspieren werken. Tegelijkertijd kijken we natuurlijk naar een moeder-dochterrelatie die andere vormen aanneemt in tijden van druk en gevaar.

11 mei 2017

Snatched staat vooralsnog gepland voor een Nederlandse première op 11 mei 2017. Naast Amy Schumer en Goldie Hawn spelen ook Ike Barinholtz (Suicide Squad), Christopher Meloni (Law & Order: Special Victims Unit) en Randall Park (Office Christmas Party) in de film. Aan de trailer te zien kan dit zeker een leuke worden; nu maar hopen dat niet alle leuke momenten al in deze twee minuten zitten!

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!