Het langverwachte vervolg op de Disney-film Enchanted komt maar niet van de grond. Maar als het aan Amy Adams ligt, komt daar snel verandering in!

Article continues after the ad

Sprookjesprinses

Het is alweer elf jaar geleden dat Enchanted in de bioscopen verscheen. In deze Disney-komedie belandt de sprookjesprinses Gisele (Amy Adams) in het hedendaagse New York. Als ze verliefd wordt op een charmante advocaat Robert (Patrick Dempsey), moet ze kiezen tussen haar thuiswereld Andalasia en de Big Apple! Er wordt al jaren gesproken over een vervolg op Enchanted, maar het project lijkt maar niet van de grond te komen. Als het aan Amy Adams ligt, is de tijd van praten dan ook voorbij!

Shrek

In een interview onthulde de actrice dat ze een vervolg op de Disney-hit wel ziet zitten: “Ik ben daar wel voor in. We zijn er momenteel mee bezig, dus laten we het hopen.” De plannen voor een vervolg liggen al een poosje klaar. Al in 2014 werkten de schrijvers van Shrek aan een scenario voor Enchanted 2. Het vervolg heeft zelfs al een eigen pagina op IMDb, waar de werktitel voor het tweede deel Disenchanted luidt. Maar vier jaar later lijkt er nog steeds geen schot in de zaak te zitten: hopelijk kan de aanmoediging van Amy het project een duwtje in de juiste richting geven!