This is Us, Brunopress

Het einde lijkt nabij voor de populaire Amerikaanse serie This is Us! Hollywood Reporter meldt dat de zender dit nieuws vrijdag officieel naar buiten wil brengen.

Article continues after the ad

We moeten dus nog even een slag om de arm houden, maar volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite komt het nieuws niet uit de lucht vallen.

Duidelijk plan

In 2019 werd This is Us nog verlengd met drie extra seizoenen, maar bedenker Fogelman maakte er toen al geen geheim van dat het bij zes seizoenen blijft. "We waren nooit van plan om een televisieserie te maken die 18 seizoenen zou duren, dus we hebben een heel direct plan", reageerde hij in april 2019. "Ik heb scriptpagina's geschreven voor ver in de toekomst. We hebben een plan voor wat we gaan doen, en ik weet wat het plan is." 

Diverse verhaallijnen

Mocht je de serie nog niet kennen, vragen we ons toch af onder welke steen je hebt gelegen. Geintje hoor, we vertellen je er graag nog eens over. In This is Us volgen we een aantal mensen, wiens levens op een onverwachte manier met elkaar verwikkeld zijn. Hoe dat precies zit, ontdek je tijdens het kijken... maar je krijgt in ieder geval te maken met de nieuwbakken ouders Rebecca en Jack, Kevin, Kate en Randall. Lees er hier alles over.

Nog niet overtuigd? Bekijk hier de trailer van het allereerste seizoen!

The Hollywood Reporter gaat er vanuit dat er nog 18 afleveringen zullen volgen. Wanneer die te zien zijn, is nog niet bekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.