Na de Amerikaanse premièredatum van het zevende seizoen van American Horror Story is nu ook de Nederlandse bekendgemaakt.

Article continues after the ad

American Horror Story: Cult

Tijdens Comic-Con in San Diego werden vorige week al de titel, releasedatum en bovenstaande teaser vrijgegeven. American Horror Story: Cult is de naam van het zevende seizoen, dat zoals we al wat langer weten over de Amerikaanse presidentsverkiezingen gaat.

Naast de bekende gezichten van Evan Peter en Sarah Paulson zullen ook Billie Lourd en Billy Eichner terugkeren in het nieuwe seizoen. Eerder werd bekend dat Girls-actrice Lena Dunham een rol krijgt en dat Twisty the Clown terugkeert. De teaser en de foto's die seriebedenker Ryan Murphy deelde, scheppen alvast een lekker sfeertje!

8 september

Het enige dat we je vorige keer nog niet konden vertellen, is vanaf wanneer de serie hier in Nederland op tv zal verschijnen. Dat kunnen we nu wel. Na de Amerikaanse première op AHS op 5 september zijn wij op 8 september op FOX aan de beurt, en wel om 22:00 uur precies. Dat deelde de tv-zender vanavond zelf via Facebook en Twitter. Laat het aftellen dus beginnen!