Actrice Amber Heard zet de rechtszaak tegen komiek Doug Stanhope niet door. Eerder klaagde ze hem aan voor smaad, maar ze heeft de aanklacht ingetrokken.

Article continues after the ad

Chantage

De 30-jarige actrice vond dat de goede vriend van haar ex Johnny Depp samen met nog een paar anderen een compleet onwaar en smadelijk artikel over haar hebben geschreven. In het artikel, dat werd gepubliceerd door The Wrap, werd Amber beschuldigd van chantage en andere misdrijven. Heard zou hebben verzonnen dat Depp haar heeft mishandeld om zo een royale financiële vergoeding te kunnen opstrijken tijdens de scheidingsprocedure.

Schikking

Dat Amber Heard de smaadzaak laat vallen is volgens bronnen onderdeel van de schikking die Amber en Johnny afgelopen maand troffen, waarmee een einde kwam aan de vechtscheiding. "Amber gaat verder," zegt haar woordvoerster. "Ze is weer aan het werk en leidt een normaal, gelukkig leven."

Donatie

Het stel leerde elkaar in 2009 kennen op de set van The Rum Diary. Het stel kreeg echter pas een relatie nadat de opnames waren afgerond in 2011 en trouwden in 2015. Na de scheiding maakte de actrice bekend dat ze de 7 miljoen dollar (6,2 miljoen euro) die ze kreeg toegewezen, doneert aan een kinderziekenhuis en aan een stichting die geweld tegen vrouwen bestrijdt.