We vonden Amber Heard en Johnny Depp altijd zo'n rare combinatie omdat zij zo normaal leek, maar afgaande op dit kostuum is ze misschien toch net zo excentriek als haar ex-partner. Vanavond was in Londen de wereldpremière van Aquaman en Amber vond het wel zo'n verstandig idee om in een badmuts te verschijnen. Want als je in een film over een Waterman speelt, dan loop je immers een risico om nat te worden!

Article continues after the ad

 

Toepasselijk schubbenmotief

De badmuts paste bij de jurk die Heard droeg, beide hadden namelijk een zeer toepasselijk schubbenmotief. Of zien we dat verkeerd en is het gewoon glitterzeewier? Was het Ambers bedoeling om er als een sensuele zeemeermin uit te zien? Of was zij van plan om later op de avond nog een waterballetshowtje op te voeren? Of is dit misschien een kostuum uit de film, en komen we er over twee weken achter dat iedereen er zo bij zwemt in Atlantis?

 

Ook op Twitter zwemmen de verbaasde reacties in het rond. Deze twitteraar lijkt Amber Heard spontaan uit te roepen tot een bedreigde amfibische diersoort:

 

In een andere tweet wordt de nu al infameuze schubbenjurk per abuis aangezien voor een krop sla:

 

En weer een andere reactie wijst op een treffende gelijkenis tussen de Aquaman-actrice en Arsenal-doelman Petr Čech:

 

We kunnen zeggen wat we willen over deze badmuts, hierdoor heeft Aquaman wel meteen weer onze aandacht. Voor wie het nog niet wist, de DC-film met spierenbundel Jason Momoa als de drijfnatte titelheld is vanaf 13 december overal te zien.