Fotograaf
BrunoPress en Netflix
Acteur Nicolas Cage en Joe Exotic in Tiger King

Amazon Prime Video heeft de serie rondom Tiger King-ster Joe Exotic stopgezet. Daarin zou niemand minder dan Nicolas Cage de rol van de veroordeelde tijgerhouder op zich nemen.

Volgens de acteur was het niet meer relevant genoeg. “Amazon kreeg het idee dat het verleden tijd was, omdat het zo lang heeft geduurd voordat alles samenkwam”, vertelde Nicolas aan Variety. “Ze hadden goud in handen, maar dat is nu vervaagd en het is niet meer relevant.

Streamingdienst Peacock

Toch was Nicolas enorm enthousiast over het kattige project. “Ik heb twee ijzersterke scripts gelezen, die echt heel goed waren.Voor nu is de acteur te zien in Pig en staat het Tiger King-project in de kast. Er is wel een kleine kans dat de serie nog verkocht wordt aan andere streamingdiensten. Zo zou het Amerikaanse Peacock er al interesse in hebben. Fingers crossed!

Article continues after the ad

Joe Exotic datingshow

Het is al ruim een jaar geleden sinds we kennismaakten met de omstreden Netflix-hit Tiger King. Nu de Amazon-serie is geannuleerd, blijven we – of we het nu willen of niet – niet helemaal Joe Exotic-loos. De ‘echte’ tijgerkoning begint een dating-wedstrijd, waarin hij op zoek gaat naar een nieuwe man. Ook maakte Louis Theroux een gloednieuwe docu over Joe. Genoeg exotische tijgercontent dus!

Pig draait vanaf 16 juli in de bioscoop.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.