De Slimste Mens, pubquiz, online

Heb je altijd al mee willen doen aan De Slimste Mens? Dan is dit je kans. Aanstaande maandag keert het programma namelijk eenmalig terug met een online pubquiz én je kunt je nog aanmelden.

Article continues after the ad

Dat maakte KRO-NCRV eerder vandaag bekend.

Vertrouwde vragenrondes

Treed in de voetsporen van winnares Marieke van de Zilver en doe zelf mee met De Slimste Mens"Vorm een team met familie, vrienden, collega's of huisgenoten en ga samen de strijd aan in De slimste mens online pubquiz", zo luidt de aankondiging op Instagram. "Maandag 13 april om 20:00 uur word je op onze Facebook-pagina meegenomen door alle vertrouwde vragenrondes. Met medewerking van niemand minder dan Phillip Freriks en Maarten van Rossem."

 

Online opzoeken

Eén lid kan zich voor het gehele team inschrijven. Hij of zij ontvangt dan aan het einde van de middag een e-mail met het antwoordformulier. De vraag is alleen of het spel wel eerlijk gespeeld gaat worden, want de organisatie speelt het op blind vertrouwen. "We willen jullie vragen om de antwoorden niet online op te zoeken om het zo eerlijk mogen te houden." Dat is natuurlijk vragen om problemen, maar wie weet wordt het wel een groot succes.

De pubquiz vindt aanstaande maandag om 20:00 uur plaats op Facebook