Christmas is coming! Het is weer tijd om na te denken over kerstcadeaus en dat is geen makkelijke klus… Gelukkig zijn we bij Superguide nooit te beroerd om een handje te helpen. Ken jij een Harry Potter-fan? Dan weten wij wel wat ze leuk vinden. De tofste Harry potter-Kerstcadeaus staan hier op een rijtje!

Article continues after the ad

De buigbare Bowtruckle

Fantastic Beasts and Where to Find them: The Crimes of Grindleward is nu te zien in de bioscoop en daar zat de schattige Bowtruckle ook weer in. Wil jij de Bowtruckle ook als beste vriend? Dat kan! Hij is namelijk hier te koop.

Harry Potter Trival Pursuit

Test je Harry Potter-kennis met deze editie van Trivial Pursuit. Laat maar zien dat je alles weet... Het bevat 600 vragen gebaseerd op alle films. Een perfect spelletje voor de feestdagen!  

Harry Potter Funko Pop

Met de Harry Potter Funko Pop-lijn kun je je favoriete personages verzamelen. De Harry Potter-verzamelfiguurtjes zijn maar 10 cm hoog dus ze passen overal! Hij zit in een vensterdoos waarin hij goed zichtbaar is dus uit de verpakking halen hoeft ook niet.

De complete filmcollectie

Vorige maand was er een gerucht dat Netflix alle Harry Potter-titels ging streamen, maar dat was helaas niet waar. Dit was natuurlijk een enorme teleurstelling voor alle HP-fans. Niet getreurd: wij hebben de complete Harry Potter filmcollectie gevonden voor een koopje!

Flying Cauldron Butterscotch Beer

De echte Harry potter-fans herkennen het uit de film: Butterscotch Beer. Sinds 1374 brouwt de Flying Cauldron deze magische mix van butterscotch en bier. Er zit alleen geen alcohol in... Wizards drinken altijd Hogsmeade, maar het is nu ook verkrijgbaar voor alle Muggles!  

Golden Snitch in verlichte vitrine

De Golden Snitch kwam vaak voor in de Harry Potter-films. Het heeft een speciaal plekje in Harry’s hart en nu kunnen wij hem ook allemaal verzamelen! Hij zit in een verlichte vitrine dus ook in de avond zeer mooi. Je kan hem hier kopen.

De complete boeken set

Als je geen budget hebt, is het misschien wel leuk om deze boekenset te kopen. Hij is wat aan de dure kant, maar dat komt doordat het hardcovers zijn in een geweldige Harry Potter-kist. Die kan je zo naar Hogwarts verzenden!

Harry Potter x Primark

Bij Primark kan je allerlei Harry Potter-pyjama’s en woondecoratie kopen. De sets zien eruit alsof je zelf een Hogwards-leerling bent! Ideaal voor alle Muggles die er altijd al naartoe wilden. Nog een voordeel: ze zijn best goedkoop.

Harry Potter Zweinstein mok

Dit is een fantastisch cadeau voor de Harry Potter-fan die graag koffie drinkt. De rode mok is verkrijgbaar met vier verschillende Hogwarts-huismascottes: Griffoendors leeuw, Hufflepuffs das, Zwadderichs slang en Ravenklauws adelaar. Je kan dus je favoriet kiezen!

Horcrux Kit en stickerboek

In de laatste drie Harry Potter-films zagen we hoe Harry alle Horcruxen van Voldemort zocht en vernietigde. Dit is dus een perfect cadeau om toe te voegen aan de verzameling. Koop hier de Horcrux kit en stickerboek.

Quidditch Set

De Harry Potter-verzameling is niet compleet zonder de Quidditch set. In de kist zit: 1 Quaffle, 2 Bludgers, een Snitch en een poster. Het ziet er precies uit als in de film. Hoe tof is dat!