Alles is zoals het zou moeten zijn, Barbara Sloesen

De Nederlandse romcom Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn draaide kort voor de nieuwe lockdown nog in de bioscoop. Maar mocht je nou nog geen kans hebben gezien om de film te zien, hoef je daar vanaf morgen niet eens je deur voor uit. 

Article continues after the ad

Pathé Thuis brengt de film met Barbara Sloesen en Jan Kooijman namelijk gewoon naar je toe!

Slechte Tijden

Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn draait om Iris. Ze denkt dat ze alles heeft wat haar hartje begeert: een leuke vriend, een gelukkig leven en dan is ze ook nog eens zwanger van haar eerste kindje! Het leven lacht haar toe, maar niet voor lang meer. Iris is nog geen 24 uur bevallen als haar vriend plots opbiecht dat hij een affaire heeft, deze baby nooit heeft gewild en vandaag nog vertrekt. Tja, daar sta je dan: alleen gelaten, met een lichte alcoholverslaving en een baby die constant jankt. Gelukkig weten we allemaal hoe dit afloopt.

 

Veilig en vertrouwd

De film met sterren als Barbara, Jan Kooijman en Jelle de Jong is vanaf 19 november te huur of te koop via Pathé Thuis. Helaas behoort deze film niet tot de (inmiddels afgelopen) Gratis Film-actie. Eén voordeel heeft het wel ten opzichte van een bioscoopbezoekje: je ziet de film nu in ieder geval veilig en in je eigen omgeving! Wij zouden het wel weten, want niet voor niets heeft Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn een plek in onze top-25 Nederlandse romcoms bemachtigd.

Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn is vanaf 19-11 te zien bij Pathé Thuis. Meer zin in iets anders? Dan heb je morgen ook geluk!